Yakitori ar enormt poppis i Japan och Yakitoriroken ligger tat framat kvallskvisten. Oftast ar det bara yakitorispett som saljes och eventuella tilltugg som kycklingskinn. Det star ialla fall pa plakatet i bild.
Spetten kan man fa i olika versioner. Lever, hjarta, brost, lar eller knaprigt brosk.
Spetten grillas och penslas i soyablandning.
Aven flaskspett tillhandahalles. Dessa ar mina favoriter! Bruna bonor till dom...Wow!
Priset ar 100Yen styck, de lagges i papperspase och medtages hem dar de fortars som sidoratt eller oltillbehor.
Platsen vi besoker pa bilden ligger i Shinmaruko.
Fy bubblan va gott fläsket var där. Det var till och med så gott att smaken låg kvar i flera dar. När jag då gick till en yakitoriyasan och de inte hade butabara blev jag bestört.
SvaraRaderaFylle-Hans! HAHAHA. Den var bra.
SvaraRaderaFlaskaspetten ar fina dar!